Sivuprofiili Oy: Referenssit


SunSauna Oy

http://www.sunsauna.fi/

WWW-sivujen kasvojen kohotus ja verkkolehden uudistus sekä sisällönhallintaratkaisu. Lisäksi käytössä on uudistamamme tarjouslaskentaohjelma.

Merimeininki Oy

http://www.merimeininki.fi/

Perussivusto staattisten sivujen ylläpidolla ja palautelomakkeella.

Jyväskylän seudun palloseura ry

http://www.jps.fi/

JPS:n uudella sivustolla pyrittiin palvelemaan tasapuolisesti sekä seuran edustusjoukkueen että juniorijoukkueiden tiedotustarpeita. Pakettiin kuului joukkuekohtainen uutisjärjestelmä, henkilöhallinta ja tapahtumakalenteri, peliraporttieditori, kuvagalleria ja keskustelufoorumi.

Aivoteollinen Toimisto

Webbipohjainen CRM-järjestelmä, jonka tietoja voi päivittää myös tien päältä J2ME-sovelluksen avulla. Järjestelmä tukee yrityksen koko tiedonvälitystä ja tarjoaa asiakkaille extranet-näkymät projekteihin. (Yrityksen kotisivut eivät kuulu projektiin)

PH-Rakennuttajapalvelu

http://www.phrak.fi/

Perussivusto staattisella sisällöllä ja automaattisella kohdehallinnalla.

Top Coach Jari Roponen

http://www.topcoach.fi/

Uusimme yrityksen graafisen ilmeen täysin. Logo, saitti ja dokumenttitemplatet päivitettiin moderniin asuun.

Kauppakadun Approbatur 2003 + 2004 + 2005

Vuoden 2003, 2004 ja 2005 Approihin suunnittelimme koko graafisen ilmeen. Projektiin kuului logon päivittäminen modernimpaan asuun, tapahtuma-, baari- ja loppubilejulisteet, opasteet, pääsylippuvihkot, hinnastot, appro-diplomit ja haalarimerkit, sekä tietenkin tapahtuman saitti.

Säynätsatama

http://www.saynatsatama.com/

Perussivusto staattisten sivujen ylläpidolla ja palautelomakkeella. Sivustolle on tulossa myös säilytystilojen varausjärjestelmä asiakkaiden käyttöön.

Yritys
Ihmiset
Palvelut
Referenssit